Medesy műszerek kiárusítása slider kép
Medesy műszerek kiárusítása
Kedvezmények slider kép
Kedvezmények

Bruttó 100.000.- Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezményt biztosítunk az összes termékre.

Üdvözöljük honlapunkon slider kép
Üdvözöljük honlapunkon

Tisztelt Partnerünk, leendő Partnerünk!

Üdvözöljük megújult webshopunkban! A rendelés gyors, egyszerű és biztonságos, csak néhány lépésből áll. Először is válassza ki a megvásárolni kívánt terméket, majd a folytatáshoz kattintson a zöld színű, "Kosárba" gombra. Fontos tudnia, hogy megrendelését csak a folyamat legvégén rögzítjük, így azt bármikor módosíthatja vagy akár meg is szakíthatja. A feltüntetett árak bruttó árak.

Curasept PERIO és IMPLANT slider kép
Curasept PERIO és IMPLANT

CURASEPT Perio

A Curasept ADS Perio szájöblögető gingivitisben és parodontitisben szenvedő páciensek számára javasolt. A 0,12% klórhexidin-diglükonát, PVP-VA-val és hialuronsavval kombinálva hatékonynak bizonyult mind a konzervatív, mind a sebészeti terápiát igénylő kezelések során. A Curasept ADS Perio gingivitis, parodontitis és szöveti trauma esetén hosszantartó védőréteget képez, segít csökkenteni a műtéti beavatkozás után jelentkező fájdalmat, és gátolja a plakk-képződést. A közepes koncentrációjú CHX csökkenti a mellékhatások előfordulását, mint például a duzzanatokat vagy szöveteróziót.

 

 

CURASEPT Implant

HA, PVP-VA, 0,20% CHX-diglükonát, ADS, alkoholmentes, 200ml

Műtéti beavatkozások utáni kémiai plakk-kontroll megvalósítására javasolt, különösen implantátumok behelyezése előtt és után, csontpótlás és csont-regeneráció során csakúgy, mint egyéb sebészi, parodontális- és implantátum körüli beavatkozások kiegészítésére.

Előnyök:

  •  a HA támogatja a regenerációt
  •  a PVP-VA védőréteget képez a nyálkahártyán, az ínyen és a fogakon
  •  nagy dózisú CHX
  •  magas együttműködési hajlandóság a páciensek részéről
  •  alkoholmentes

 

Akciós termékeink

denta pre loader
  • 9%
    Equia Coat: 4ml Coat + 20 applikátor

Cégünkről

Cégünk közel 30 éve biztosít fogászati termékeket, eszközöket, minőségi szolgaltatásokat Délmagyarország  fogorvosai, fogászati rendelői számára. Temékeink között megtalálhatóak a legújabb és legjobb minőségű fogorvosi felszerelések és anyagok teljes választéka.

Gyógyászati segédeszközöket és rehabilitációs terméket forgalmazó részlegünket 1994-ben nyitottuk meg. Üzletünkben a gyógyászati segédeszközök széles választékát is megtalálhatja.

Célunk, vásárlóink igényeinek teljeskörű és maximális kielégítése, magas színvonalon történő kiszolgálással, pontos tájékoztatással, szakszerű kiszolgálással.

Üzletünkben több éves tapasztalattal rendelkező, szakképzett dentál higiénikus eladók segítenek a vásárlások során.  Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk kéréseit, kérdéseit, megrendeléseit.

Üdvözlettel: Vető Zsuzsa Denta-V Bt.